Ministre på inklusionsbesøg i Frejlev

Velkommen til Frejlev Skole Velkommen til Frejlev Skole
Mandag den 25.04.16 fik Frejlev Skole besøg af Ellen Trane Nørby, minister for Børn, Undervisning og Ligestilling, og skatteminister, Karsten Lauritzen.
De to ministre blev budt velkommen af rådmand Tina French Nielsen, som fortalte, hvordan Aalborg Kommune arbejder med inklusion og trivsel i folkeskolen.

Herefter var der rundvisning i skolens Kompetencecenter (GPS Huset), hvor ministrene fik indblik i netop Frejlev Skoles arbejde med inklusion.

Se evt. indslag fra TV2 Nord via link herunder (Klippet fra Frejlev Skole starter efter ca. 2 min og 45 sek.)

Line Sigvartsen den 31-03-2016
    Forældreinformation - læs vedhæftede
    Line Sigvartsen den 21-08-2015
    "Gåbus" og skolepatrulje:
    Fra mandag d. 24/8 starter skolens "gåbus" og skolepatrulje op, så de mindre elever kan komme sikkert i skole. Den første uge vil en lærer følge med eleverne, således ingen er i tvivl om deres opgave - læs vedhæftede